1. Gogoşarii se coc pe o plită fierbinte, se curăţă de coajă şi se taie felii. Ciupercile se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare, 10 minute. Se scurg şi se toacă mărunt. Pieptul de pui se pune la prăjit într-o tigaie încinsă cu puţin ulei. Se condimentează cu sare şi piper iar când s-a rumenit frumos se scoate din tigaie.

2. Ceapa şi usturoiul se curăţă, se toacă mărunt şi se călesc în grăsimea rămasă în tigaie. Se adaugă ciupercile, gogoşarii şi pasta de roşii, se stinge cu puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute.

3. Totul se pune într-o tavă, apoi se adaugă vinul, sare dacă mai este cazul, câteva boabe de piper şi foaia de dafin. Se lasă 15 minute în cuptorul încins, se presară caşcaval ras şi pătrunjel.