1. Feliile de peşte se spală, se usucă, se condimentează cu sare şi se stropesc cu zeama de la jumătate de lămâie. Se acoperă şi se lasă la frigider, 30 de minute.

2. Între timp, se bat ouăle cu un praf de sare şi piper, iar făina şi pesmetul se pun separat în câte un bol. Fiecare felie de peşte se dă mai întâi prin făină, apoi prin ou şi pesmet. Se pun la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei, 7-8 minute pe fiecare parte. Se lasă la scurs, se aşază apoi pe un platou şi se ornează cu felii de lămâie şi pătrunjel. Se serveşte cu salată de legume.

3. Pentru salată, cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă mixul de legume şi maioneza. Se amestecă uşor şi se potriveşte la gust cu sare, piper şi zeamă de lămâie.