Inimioare şi steluţe
1. Mierea, untul şi zahărul se încălzesc la foc mic. Se amestecă până se topeşte zahărul, apoi se adaugă coaja rasă de lămâie şi se lasă să se răcească.
2. Se adaugă restul ingredientelor, se frământă, iar aluatul obţinut se pune într-un castron. Se acoperă cu o folie transparentă şi se lasă o oră la rece.
3. Aluatul se întinde pe o suprafaţă presărată cu făină şi se taie în diverse forme: steluţe, inimioare, peştişori, brăduţi. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 15-20 de minute în cuptorul preîncălzit.
4. Pentru glazură, albuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi zeama de lămâie şi se freacă circular până ce glazura capătă consistenţa smântânii şi zahărul se topeşte. Se ornează turta dulce după ce a fost scoasă din cuptor şi s-a lăsat puţin să se răcească. Pe unele forme se adaugă, peste glazură, nucă de cocos, drajeuri sau granule de ciocolată. Se lasă până se întăreşte.