Compoziţia:

1. Gălbenuşurile, zahărul, zahărul vanilat şi untul se freacă până ce zahărul se dizolvă complet. Se adaugă făina şi se amestecă până ce se omogenizează, apoi se lasă să se odinească 30 de minute.

2. Se întinde aluatul într-o foaie subţire. Se decupează forme rotunde, care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute în cuptorul bine încins, la foc mediu.

Crema:

1. Praful de budincă se dizolvă cu puţin lapte rece. Se încălzeşte restul de lapte, iar apoi se toarnă peste praful de budincă şi se pune pe foc mic. Se amestecă până ce începe să se îngroaşe. Se adaugă treptat zahărul, pentru a împiedica formarea unei cruste.

2. Crema rece se amesteacă cu untul înmuiat şi se bat până se fac spumă.

3. După ce s-au răcit, prăjiturelele se ung cu crema obţinută.

Glazura de ciocolată:

1. Ciocolata rasă şi untul se topesc la cald şi se amestecă până se obţine o pastă omogenă. Se toarnă pe prăjiturile aşezate una lângă alta.

Bezeaua:

1. Se bate albuşul cu zahărul până se transformă într-o spumă densă. Bezeaua obţinută se colorează cu sirop de fructe (vişine, cireşe, caise).

2. După ce s-a întărit şi s-a răcit glazura de ciocolată, prăjiturile se ornează cu bezea.