1. Carnea se spală, se taie bucăţi şi se pune la fiert în 1,5-2 l de apă cu un praf de sare. Se spumează şi se adaugă ceapa verde tăiată mărunt, apoi se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic.

2. Morcovii, ţelina, păstârnacul şi rădăcina de pătrunjel se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se călesc într-o tigaie cu unt şi se adaugă imediat la supă. Se lasă să fiarbă în continuare aproximativ o oră, până când se înmoaie carnea şi toate legumele. Se scoate carnea fiartă din supă, se curăţă de oase, se taie cubuleţe şi se pune din nou la supă.

3. Se adaugă borşul fiert separat cu câteva fire de leuştean, se lasă să dea în clocot, se spumează şi se drege cu gălbenuş şi smântână. Se aromează cu pătrunjel şi leuştean verde tocate mărunt.