1. Se bate untul cu zahărul vanilat. Se adaugă ouale bătute spumă, cu un praf de sare. Se amestecă separat făina cu praful de copt şi se adaugă în compoziţie. Se toarnă aluatul într-o formă de tartă, unsă. Se dă la cuptor, timp de 35-40 de minute, apoi se scoate din formă şi se lasă să se răcească.

2. Caisele uscate se stropesc cu rom şi se lasă la scurs. Cireşele confiate se taie mărunt. Gelatina se înmoaie în 100 ml apă rece, timp de 10 minute. Peste fructele stoarse se toarnă 2 pahare de apă fierbinte, se pun la foc să dea un clocot şi se strecoară. În zeama obţinută se pun zahărul, gelatina dizolvată şi lămâia rasă. Siropul se ţine pe foc amestecând mereu, până începe să fiarbă. Când siropul s-a răcit, se adaugă fructele şi migdalele măcinate, apoi se bate cu telul până când compoziţia devine spumoasă. Imediat ce s-a îngroşat, se toarnă în forme şi se pune la rece.

3. Se ornează cu figurinele din marţipan.