1. Untul se freacă spumă timp de două minute cu zahărul pudră, zahărul vanilat şi migdalele măcinate. Gălbenuşurile se adaugă pe rând. La urmă, se adaugă făina. Se ames­tecă toate fără să se frământe. Aluatul se înveleşte în folie de plas­tic şi se lasă la frigider să se întărească aproape o oră.

2. Aluatul se împarte în 3 sau 4 grămezi şi se întind foi groase de jumătate de centimetru. Se taie florile din aluat cu ajutorul unor forme, iar la jumătate din ele se decupează în centru câte un cerc. Se aşază în tava unsă cu unt si se coc la 180 de grade Celsius timp de 5 minute. Nu trebuie să se rumenească.

3. După ce s-au copt şi s-au răcit, scoate fursecurile fără gaură şi unge-le cu gem. Lipeşte deasupra lor celelalte fur­securi decupate la mijloc, adaugă gem în găurelele din centru şi pudrează-le cu zahăr.