1. Se frământă rapid un aluat din făina cernută, 150 g unt tăiat cubuleţe, un ou, un praf de sare şi jumătate pahar cu apă. Se acoperă cu o folie transparentă şi se lasă la rece până când se pregăteşte şi umplutura.

2. Gelatina se lasă la înmuiat în vin. Pieptul de curcă şi carnea de mânzat se pun la fiert într-o oală cu apă, sare, piper boabe şi cimbru. Separat se fierbe şi ficatul de pasăre.

3. Pieptul de gâscă, carnea de mânzat şi ficatul, toate fierte, se taie cubuleţe şi se pun într-un castron. Se adaugă nucile tăiate mărunt, sare şi piper după gust, untul şi gelatina înmuiată, amestecată cu jumătate cană cu supă de carne.

4. Aluatul întins într-o foaie subţire se pune într-o tavă unsă cu ulei, apoi se toarnă compoziţia de carne şi se acoperă cu aluat. Se unge cu ou şi se coace în cuptorul bine încins, la foc potrivit, 45-50 de minute.

din aceeasi categorie