1. Pentru aluat, se amestecă într-un castron făina cu praful de copt, untul ras sau tăiat cubuleţe, zahărul, sarea şi oul. Se amestecă bine cu o lingură, după care se frământă rapid, se acoperă într-o folie de aluminiu şi se pune la frigider pentru 30 de minute.

2. Pentru umplutură, se amestecă într-un castron smântâna cu zahărul şi cu zahărul vanilat. După aceea se adaugă gălbenuşurile, nuca de cocos, praful de budincă şi brânza de vaci bine pasată. Totul se ames­tecă foarte bine.

3. Separat, într-un castron se bat albuşurile spumă, după care se răstoarnă peste compoziţia de brânză şi se înglobează uşor cu lingura.

4. Aluatul se întinde într-o foaie subţire de 3-4 mm şi se pune în forma unsă cu grăsime. Se toarnă compoziţia de brânză amestecată cu zmeura şi se pune în cuptorul bine încins. Se coace la foc potrivit 60-70 de minute, până capătă culoarea galben-auriu. Se lasă să se răcească puţin, după care se pudrează cu zahăr.