1. În făina cernută se toarnă drojdia dizolvată în laptele călduţ.

2. Albuşurile se bat separat, iar gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi se pun apoi peste făină. Se adaugă coaja de lămâie, zahărul vanilat şi se amestecă până ce aluatul nu se mai lipeşte de mâini sau de pereţii vasu­lui. Se adaugă treptat untul topit şi se lasă la dospit jumătate de oră.

3. Din coca obţinută se rupe jumătate şi se întinde o foaie rotundă de 0,5-1 cm grosime. Se pune foaia într-o formă de tort unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Pe marginile tăvii se aşază, de jur împrejur, restul de cocă rămasă şi se mai lasă la crescut încă 15 minute.

4. Între timp umplutura se face din amestecul de brânză de vaci cu cele două ouă bătute, zahărul, stafidele şi zahărul vanilat.

5. Se toarnă umplutura peste aluatul din formă şi se coace la foc mijlociu, aproximativ 45 de minute.