Copănele în sos de vin
1. Se spală pulpele în apă călduţă şi se pun la scurs pe un prosop de hârtie. După ce s-a scurs, se condimentează fiecare bucată cu sare şi piper şi se tăvăleşte în făină albă.
2. Într-o tigaie, se topeşte untul şi se adaugă pulpele. Se lasă să se prăjească bine pe toate părţile.
3. Apoi se scoate carnea din tigaie, iar peste untul rămas se adaugă curry, gemul de stafide şi fructele spălate în prealabil. Peste acestea se toarnă puţină apă şi se lasă să fiarbă aproximativ 5 minute. Nu uita să mai păstrezi câteva fructe şi pentru decor!
4. După ce sosul a fiert, se pune carnea de pui într-o tavă, pe patul din sosul pregătit în prealabil şi se bagă la cuptor. Se lasă până se rumeneşte carnea şi se ornează cu fructe proaspete şi verdeaţă.
5. Se poate servi cu garnitură de orez, cu cartofi la cuptor, ţărăneşti sau cu paste.