1. Se spală mușchiul de porc, se curăță de grăsime și se taie în felii, care se bat apoi ușor cu ciocanul de carne. Fiecare felie se taie pe lung în trei fâșii, de aproximativ 5 cm grosime.
  2. Într-un castron, se amestecă uleiul cu sucul de lămâie și un praf de sare. Se pun bucățile de carne în acest amestec și se lasă deoparte 30 de minute.
  3. Se scot bucățile de carne din castron. Patru dintre ele se dau prin pătrunjel proaspăt, alte patru prin boia și chilli, iar alte patru prin piper și sare. Se iau 3 bucăți de culori diferite (una cu pătrunjel, una cu boia, una cu piper) și se împletesc. Se leagă bine capetele cu ață, ca să nu se desfacă și se înfige în mijloc, pe lung, un băț pentru frigărui. Se prăjesc pe grătar, până se rumenesc pe ambele părți.
  4. Între timp, se spală legumele și se pregătesc pentru grătar: roșiile se taie în jumătăți, dovleceii, rondele, iar ardeii se lasă întregi. Se pun pe grătar după ce s-a făcut carnea.