1. Se condimentează muşchiul de vită cu sare şi piper, se stropeşte cu ulei şi vin roşu, se înfăşoară în folie de plastic şi se lasă să stea la frigider aproximativ 30 de minute.
  2. Separat, se spală ciupercile şi ceapa, se toacă mărunt şi se călesc în ulei, la foc mic. După ce s-au înăbuşit bine, se adaugă pesmetul, sarea, piperul şi pătrunjelul şi se lasă să se răcească.
  3. Se întinde aluatul cu sucitorul doar cât să se poată înfăşura muşchiul de vită, se toarnă compoziţia de ciuperci, se întinde pe toată suprafaţa apoi se aşază muşchiul de vită.
  4. Se rulează cu atenţie să nu se desfacă sau să iasă compoziţia din aluat şi se aşază într-o tavă de cozonac.
  5. Se coace la foc potrivit, astfel încât să se pătrundă muşchiul de vită. După ce s-a rumenit, se scoate din cuptor şi se lasă câteva minute la rece. Se taie şi se serveşte cu garnitură de spanac şi cartofi cu mărar.