Un altfel de aperitiv, tarta cu mazare e solutia pentru momentele cand nu mai stii ce sa gatesti, insa doresti o mancare consistenta si ieftina. Prepararea ei costa doar 3.75 lei/portie.

Ingrediente

un pachet aluat foitaj 100 g sunca de curcan 100 g mazare o ceapa 2 oua 500 ml lapte 50 g cascaval 25 g unt patrunjel cimbru sare piper
Mod de preparare:
  1. Aluatul se intinde putin cu sucitorul si apoi se transfera in forma de copt. Se taie marginile care depasesc forma.
  2. Ouale se bat 2-3 minute, apoi se amesteca bine cu laptele, cascavalul ras si patrunjelul marunt tocat. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Sunca taiata cubulete se caleste in unt topit, se adauga ceapa tocata, se lasa sa se inmoaie si apoi se adauga peste compozitia de oua.
  3. Se amesteca, se toarna compozitia in forma de copt, se presara mazarea deasupra, se adauga cimbrul si se lasa la cuptor 35 de minute.