Paste quattro fromaggi
20 minute
4 portii
Usor
Invata sa gatesti traditionala reteta italiaa des intalnita in restaurantele cu specific. Pastele quattro fromaggi se fac extrem de usor si le poti servi chiar la tine acasa.
Ingrediente
2 linguri faina
250 ml apa
1 lingurita praf de usturoi
230 g penne
100 g gorgonzola maruntita
100 g cheddar ras
100 g mozzarella taiata cubulete
50 g parmezan ras
1-2 lingurite oregano
Mod de preparare:
1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe cutie.
2. Pune apa intr-o cratita si da-o la foc mediu. Amesteca faina si praful de usturoi in apa, apoi continua sa amesteci pana ce compozitia devine cremoasa.
3. Adauga gorgonzola, mozzarella si cheddarul, apoi continua sa amesteci pana ce branza s-a topit. Potriveste de sare si piper, apoi ia cratita de pe foc.
4. Combina sosul de branza cu pastele gatite, presara parmezan si putin oregano.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews