Chec marmorat
60 minute
6 portii
Usor
Ingrediente pentru coca
75 g unt moale
200 g zahar
200 ml lapte
250 g faina
3 oua
un plic praf de copt
100 g ciocolata
Ingrediente pentru tava
o nuca de unt
o lingura faina
Mod de preparare:
- Se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga galbenusurile.
- Albusurile se pun la frigider. In amestecul cu galbenusuri se adauga praful de copt amestecat cu faina si 150 ml lapte.
- Se amesteca bine, se adauga albusurile reci batute spuma. Se topeste ciocolata cu restul de lapte si se pune in jumatate din cantitatea de aluat.
- Se toarna alternativ intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina cele doua aluaturi si se coace 40 de minute. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar din abundenta.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews