Pui cu sos italian
70 minute
5 portii
Usor
Ingrediente
2 pulpe intregi de pui
o ceapa
2 catei usturoi
un ardei gras verde
125 ml vin alb
125 ml supa de pui
o conserva mare cuburi de rosii
o lingura bulion
4 lingurite zahar
2 linguri hrean ras
200 g ciuperci
60 g masline negre
2 linguri ulei
Mod de preparare:
- In ulei incins se caleste ceapa tocata si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga usturoiul taiat felioare si ardeiul cubulete. Se lasa 2 minute.
- Se torna vinul si supa si se lasa sa fiarba si sa se reduca.
- Se adauga bulionul, rosiile din conserva, zaharul, hreanul si, dupa ce se lasa un minut pe foc, se pun si ciupercile fin taiate.
- Intr-o tava, se asaza pulpele, se toarna sosul peste carne, se acopera si se lasa la cuptor circa 50 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi gata, se pun maslinele.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews