Budinca de orez cu ficatei
55 minute
4 portii
Usor
Ingrediente
10 linguri orez cu bob rotund
300 g ficat
o ceapa
250 ml apa
5-6 ciuperci
2 oua
2 linguri smantana
2 linguri ulei
piper
sare
20 g margarina
2 lingurite mix de condimente
Mod de preparare:
- Orezul se pune la fiert in apa rece cu sare si se lasa 10 minute. Ficatul si ceapa tocata se pun la calit in ulei pentru 10 minute, se adauga o lingurita de mix de condimente si piper.
- Intr-un vas de cuptor uns cu margarina, se pune un prim strat de ficat, apoi se presara ciuperci taiate felii. Se pune orezul, se toarna supa preparata din 250 ml apa si o lingurita de mix de condimente si deasupra se pun ouale batute cu sare, piper si smantana. Se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews