Daca pana acum cumparai, ai putea sa incerci ca anul acesta sa prepari toba de casa si sa te bucuri de gustul unui preparat facut de tine.

Ingrediente

1 stomac de porc 500 g pulpa porc 1 inima porc 1/2 ficat de porc o bucata de slanina o bucata de sorici 2 urechi 3 foi de dafin sare piper coriandru
Mod de preparare:
  1. Fierbe la foc mic pulpa, capul si organele, mai putin stomacul, intr-o cratita incapatoare pentru 2 ore, sau pana cand furculita intra cu mare usurinta.
  2. Strecoara carnea si las-o sa se raceasca, apoi tai-o cubulete si amestec-o cu 2 cani din zeama ramasa de la fiert.
  3. Pune carnea taiata in stomacul bine curatat in stomacul bine curatat, si coase-l sau leaga-l.
  4. Inteapa stomacul din loc in loc cu un ac, incat aerul sa iasa, si pune-l la fiert in aceeasi apa in care a fiert carnea, pentru alte 30 de minute.
  5. Dupa ce fierbe toba, scoate-o pe un tocator, pune un alt tocator peste ea si adauga o greutate, care sa o preseze timp de 12 ore.