Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.

Ingrediente

4 felii piept de pui 200 g branza telemea sau feta 2 linguri urda o legatura marar o legatura ceapa verde 100 g margarina 300 ml vin alb un borcan capere 3-4 fire patrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare:
  1. Se pregateste intai umplutura pentru care se amesteca cele doua tipuri de branza, se mixeaza bine si apoi se adauga ceapa verde si mararul tocate marunt.
  2. Carnea se taie felii care sa poata fi pliate si se bat cu ciocanul de snitele. Se repartizeaza umplutura pe fiecare bucata de carne si se prinde bine cu scobitori.
  3. Se topeste margarina intr-o tigaie, se rumenesc portofelele de carne pe ambele parti, apoi se transfera intr-o forma de cuptor cu tot cu margarina din tigaie.
  4. Se pun vinul, caperele si se lasa la cuptor 40 de minute pana cand se rumenesc frumos. Se aduc la masa ornate cu frunze de parunjel verde.