Biscotti cu migdale, camembert, zmeura si ceapa caramelizata a la Chef Foa
Daca esti in pana de idei si vrei sa gatesti un dulce de casa, incearca aceasta reteta inedita de biscotti cu migdale, camembert, zmeura sau capsune si ceapa caramelizata, garantata de Chef Foa.
Ingrediente
200 g de faina
5 albusuri
200 g zahar
220 g migdale crude, in coaja
300 g branza camembert
150 g zmeura sau capsune
200 g ceapa rosie
10 ml ulei de masline
3 g cimbru proaspat
Mod de preparare:
- Se taie ceapa rosie julien si se pune la foc mic cu putin ulei de masline, pentru a scoate aroma in evidenta si totodata zaharul pe care il contine ceapa in mod natural, care ajuta la caramelizare. Spre final, se adauga si cimbrul.
- Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, apoi se cerne faina si se amesteca usor, sa nu se formeze cocoloase. Se adauga migdalele in compozitie si se pune apoi la copt in forma de cozonac unsa cu putin unt in prealabil. Se coace 30 de minute, la 180°C.
- Dupa ce s-a racit, se feliaza subtire si se coc biscotti din nou, la 200°C, timp de 5-6 minute, pentru a obtine biscuiti crocanti si rumeniti. Se monteaza felii subtiri de camembert pe biscuite, impreuna cu zmeura sau capsune si putina ceapa caramelizata.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews