Baghetele de mozzarella pane sunt o gustare crocanta la exterior si elastica la interior, perfecta pentru a fi servita ca aperitiv sau alaturi de o salata verde proaspata.

Ca si gustare, recomand servirea baghetelor de mozzarella pane cu sosul marinara.

Ingrediente

150 g mozzarella 1 ou 4-5 linguri lapte 100 g faina 300 g pesmet oregano sare piper
Mod de preparare:
  1. Taie bucatile de mozzarella pe lungime, in baghete de grosimea unui deget, si de 5-7 cm lungime.
  2. Bate oul si adauga laptele, apoi pune pesmetul intr-o farfurie intinsa.
  3. Intr-o alta farfurie intinsa, amesteca faina cu oregano, sarea si piperul.
  4. Trece fiecare bagheta de mozzarella prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet si pune-le la prajit pentru 2-3 minute, pana devin aurii pe toate partile.

Sfat util

✽ Este indicat ca atunci cand cumperi mozzarella, sa alegi o varianta mai maturata, mai tare, intrucat se va topi mai greu si nu va iesi din crusta formata.

Vezi si alte retete cu mozzarella