O reteta usoara, sanatoasa si plina de vitamine, avand ca ingredient principal tonul. 

Ingrediente

o conserva mare ton în suc propriu 2 oua 10 rosii mici 3 linguri boabe de porumb 150 g branza telemea un castravete de sera o frunza salata verde 2 linguri ulei
Mod de preparare:

 

  1. Se pun ouale la fiert si se lasa sa fie tari. Porumbul se trece sub un jet de apa, se scurge bine, apoi se taie rosiile si castraveţii.
  2. Branza se taie cuburi, ouale fierte, rondele, iar pestele se scurge de sucul în care a stat conservat.
  3. În castronul de salata se pune întai o frunza de salata, apoi restul ingredientelor. Se stropesc cu ulei si se presara cu piper

Bunica te sfatuieste

Pentru un gust mai aromat, la salata de ton se pot folosi câteva fire proaspete de patrunjel.

O jumatate de lingurita de chimen ii da salatei o savoare mediteraneana.