O masa satioasa, pe care o prepari foarte rapid si de care te bucuri imediat. Salata de naut e perfecta si in perioada postului.

Ingrediente

200 g naut la conserva un catel usturoi 3-4 linguri suc de lamaie 3 linguri ulei 2 linguri pasta de susan sare
Mod de preparare:
  1. Nautul se scurge de solutia in care a fost conservat si se trece sub un jet de apa rece. Odata scurs bine se pune in bolul mixerului.
  2. Se adauga usturoiul feliat, pasta de susan, jumatate din cantitatea de suc de lamaie si uleiul.
  3. Se mixeaza, se gusta si se potriveste gustul de sare si lamaie.

Sfaturi utile

✽ La acest preparat, este mult mai bine sa folosesti usturoiul zdrobit pentru a accentua mai bine gustul picant.

✽ In pasta de naut poti adauga rosii uscate, care vor da un gust deosebit preparatului. Rosiile uscate trebuie mixate la robot impreuna cu nautul.

✽ Daca fierbi boabele de naut, adauga putin bicarbonat de sodiu in apa pentru a inmuia boabele mai repede.

✽ Pasta de naut se poate servi pe lipii, preparate in casa sau cumparate din comert. Inainte de servire, acestea se incalzesc putin intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde.

din aceeasi categorie