Sandvis vietnamez
Daca ai pofta sa mananci o specialitate vietnameza, incearca aceasta reteta de sandvis banh mi. Ingredientele sunt putin mai exotice, insa preparatul este versatil si iti permite, de exemplu, sa folosesti ridichi normale.
Ingrediente
Ingrediente pentru sos
1. Pune carnea la fript pe gratar sau in tigaie si intre timp pregateste legumele. Da morcovul pe razatoarea mare, urmat de ridichie si stropeste-le cu otet si apa, apoi amesteca-le cu sarea si lasa-le 15 minute.
2. Amesteca toate ingredientele pentru sos si feliaza chiflele pe lungime. Unge chifla pe interior cu sosul si da-le la cuptorul preincalzit pentru 7 minute.
3. Dupa ce scoti mini-baghetele de la cuptor, feliaza fin carnea si asaz-o in mod egal pe chifle, apoi adauga cate 1 lingura de pate taiat, asaza legumele, inclusiv ardeiul taiat si patrunjelul taiat mare.
Sfat util
✽ Desi sunt mai greu de gasit, e foarte probabil sa puteti cumpara sosurile (sriracha si hoisin) din magazinele cu profile asiatic sau oriental.
Incearca si alte retete de sandvisuri