Cand nu stii ce sa mai pregatesti dulce, incearca un desert indian rapid. Traditional, galustele se prepara de la zero, insa rasmalai poate fi preparat si cu paine.

Ingrediente

1 litru lapte 12 felii de paine 50 g zahar 5 linguri migdale 5 linguri fistic 5 linguri caju
Mod de preparare:

1. Fierbe laptele, iar cand incepe sa se umfle da focul mic si lasa-l sa isi reduca volumul la jumatate. Adauga zaharul, 2 linguri de caju, migdale si fistic tocate marunt, apoi lasa laptele sa scada la 1/4 din volumul initial.
2. Foloseste un pahar pentru a taia miezul feliilor de paine, apoi da miezul rezultat prin lapte, scoate-le dupa 1 minut pe o farfurie, apoi adauga putin lapte deasupra si decoreaza-le cu fistic, caju si migdale.
3. Aranjeaza cate 3 bucati de miez pe o farfurie pentru a obtine 4 portii si imparte atat laptele ramas cat si alunele in parti egale.

Vezi cum prepari alte deserturi cu lapte

Vezi ce alte retete cu specific indian poti prepara