Ciuperci in aluat
45 minute
4 portii
Usor
Pregatesti o petrecere sau serbezi un moment important? Neaparat trebuie sa incluzi in meniu si niste ciuperci in aluat. Sunt usor de facut si sigur vor fi vedetele culinare ale petrecerii tale.
Ingrediente
300 g ciuperci proaspete
un piept de pui
300 g aluat foitaj
o ceapa
200 ml supa de pui
2 linguri ulei
2 catei usturoi
un galbenus
3 linguri lapte
cimbru proaspat
sare
piper
Mod de preparare:
- In ulei, se pune ceapa tocata la calit si, cand incepe sa se inmoaie, se adauga carnea taiata fasii.
- Se lasa sa-si schimbe culoarea si apoi se adauga ciupercile, se lasa 5 minute si apoi se toarna supa. Se lasa la fiert 10 minute. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper.
- Se repartizeaza amestecul de carne si ciuperci in vase de cuptor individuale.
- Se taie capace de foitaj pe masura vasului, se asaza peste vas si se apasa pentru lipire. Se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se lasa la cuptor pentru 15 minute.
Vezi ce alte retete de aperitive mai poti pregati
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews