Pui cu sos pesto la cuptor
60 minute
4 portii
Usor
Cina asta e gata de bagat la cuptor in maxim 10 minute, iar intr-o ora e gata! Pregateste un piept de pui la cuptor cu gust fresh de busuioc, acoperit de mozzarella delicioasa.
Ingrediente
2 bucati piept de pui
100 g sos pesto
5 rosii
200 g mozzarella
2 linguri parmezan
sare
piper
condimente italiene
Mod de preparare:
- Injumatateste fiecare piept de pui, incat sa obtii 4 bucati, pune-le intr-o tava si unge-le cu cate o lingura de sos pesto pe fiecare.
- Asaza feliile de rosii, presara sarea si piperul, asaza cate o felie de mozzarella pe fiecare rosie, apoi presara condimentele italiene si parmezan. Da puiul la cuptor pentru 40-50 de minute si serveste-l cu garnitura de paste, orez sau salata.
Pregateste si o garnitura:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews