In maxim 30 de minute obtii cel mai racoritor tort, cu crema de ananas, perfect pentru vara!

Ingrediente

200 g biscuiti simpli 100 g unt o conserva lapte condensat (400 g) 100 ml zeama de lamaie o conserva ananas (400 g) 300 ml smantana pentru frisca 2-3 linguri zahar

Ingrediente pentru ornat

bucatele de ananas
Mod de preparare:
  1. Marunteste biscuitii in robotul de bucatarie sau cu un facalet, apoi amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si da tava la rece.
  2. Marunteste ananasul (fie in robotul de bucatarie, fie toaca-l marunt cu cutitul), apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamaie si ananasul maruntit.
  3. Bate smantana pentru frisca cu zaharul. Incorporeaza frisca in amestecul de lapte condensat si ananas, iar compozitia obtinuta niveleaz-o pese blatul de biscuiti. Da tortul la rece pentru 3-4 ore, sau pana cand se intareste si serveste-l ornat cu bucatele de ananas.

Incearca si:

Cheesecake cu Oreo si capsune

Inghetata cheesecake Padurea Neagra a la Jamie Oliver

Cheesecake cu afine si ciocolata alba