Paste cu ciuperci si praz
25 minute
2 portii
Usor
In maxim 25 de minute prepari o cina usoara si sanatoasa, din doar cateva ingrediente. Pastele in sos alb, cu ciuperci si praz sunt perfecte pentru a lua cina in 2. Daca doresti sa servesti masa pentru mai multe persoane, dubleaza cantitatile.
Ingrediente
7-8 ciuperci
1 catel usturoi
1 fir de praz
200 g paste
4 linguri smantana pentru gatit
2-3 linguri tarhon proaspat
2-3 linguri ulei masline
sare
piper
Mod de preparare:
- Toaca ciupercile si usturoiul felii si caleste-le in uleiul de masline incins, pana cand prind culoare. Intre timp, toaca prazul marunt si pune-l peste ciuperci. Potriveste de sare si piper.
- Adauga 1/2 cana apa, las-o sa scada pret de cateva minute si completeaza cu smantana pentru gatit.
- In paralel, fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, clateste-le in apa rece si pune-le peste legumele in sos. Amesteca si lasa preparatul 5-10 minute, iar inainte de servire toaca tarhonul si presara-l peste paste.
Incearca si:
Caserola de paste cu pui Alfredo
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews