Dupa deliciosul Croque Monsieur, ti-am pregatit un alt sandvis, similar, dar cu un detaliu ce face diferenta: Croque Madame.

Ingrediente

8 felii paine toast 8 felii subtiri de sunca 12 felii subtiri cascaval 1 lingura mustar dijon 2 lingura faina 1 lingura unt 180 ml lapte 1 lingura parmezan 4 oua sare piper
Mod de preparare:
  1. Unge feliile de paine cu putin unt si da-le la cuptor, asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  2. Topeste untul ramas si adauga faina. Amesteca pentru 1 minut, apoi adauga laptele. Amesteca constant, iar cand se ingroasa, adauga parmezanul, sarea si piperul.
  3. Scoate feliile de paine cand s-au rumenit si asambleaza sendvisurile: Unge 4 din felii cu putin mustar, apoi asaza deasupra cate 2 felii de cascaval si 2 de sunca, alternate, feliile de paine ramase.
  4. Asaza cate o lingura de sos bechamel pe fiecare sandvis, si deasupra sosului asaza cate o felie de cascaval. Pune sandvisurile inapoi in tava si da-le la cuptor, cu broilerul pornit la foc mediu.
  5. In rastimp, prajeste 4 oua ochiuri. Serveste fiecare sandvis cu un ou ochi deasupra.

Incearca si:

Croque Monsieur

Burrito cu pui si avocado

Mic dejun pufos