Cartofii gatiti la cuptor sunt mult mai sanatosi decat cei prajiti, si cu reteta potrivita pot fi chiar si mai gustosi! Sigur vei vrea sa repeti reteta asta!

Ingrediente

4 cartofi 3 linguri unt 1 lingurita sare 200 g cascaval 7 felii bacon 2 fire de ceapa
Mod de preparare:
  1. Preincalzeste cuptorul si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
  2. Spala bine cartofii si taie-i in jumatati, apoi scobeste fiecare jumatate.
  3. Unge cartofii cu unt si presara sare, apoi da-i la cuptor cu scobitura in sus. Dupa 15 minute intoarce-i invers si da-i iar la cuptor pentru 15 minute.
  4. Cand furculita intra cu usurinta in cartof, unge-i din nou cu unt, asaza baconul, ceapa si presara cascavalul.
  5. Da cartofii la cuptor pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste. Serveste cartofii cu smantana alaturi.

Incearca si:

Quiche Lorraine cu bacon si praz

Salata de cartofi cu bacon

Tagliatelle cu bacon si ciuperci

din aceeasi categorie