Cand ai pofta de pizza, dar iti lipseste cheful sa o prepari, iata o reteta salvatoare si care sigur iti va satura intreaga familie. Preparatul este un hibrid intre pastele gatite la cuptor si o reteta obisnuita de pizza, deci obtii tot ce-i mai bun din ambele feluri de mancare!

Ingrediente

400 g paste 30 felii salam 250 g mozzarella 1 ceapa 1 ardei 4-5 ciuperci 2 catei de usturoi 2 conserve rosii maruntite 1 lingurita oregano 1/2 lingurita busuioc 1/2 lingurita cimbru sare piper
Mod de preparare:
  1. Fierbe pastele cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi strecoara-le si clateste-le
  2. Soteaza intr-o lingura de ulei legumele curatate si taiate pana cand isi schimba culoarea.
  3. Adauga conservele de rosii, sare, piper si condimentele. Toarna sosul obtinut peste pastele fierte si amesteca pana ce omogenizezi.
  4. Asaza pastele intr-un vas termorezistent, deasupra presara mozzarella din belsug si asaza feliile de salam.
  5. Da vasul la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade, sau pana cand branza e bine rumenita. Serveste pizza la caserola dupa 15 minute de cand o scoti din cuptor.

Cea mai rapida pizza

Caserola de paste cu pui Alfredo

Lasagna cu spanac si ciuperci

din aceeasi categorie