Placinta cu anghinare
50 minute
4 portii
Usor
Ideala in zilele de post, cand nu stii ce sa mai gatesti, reteta de placinta cu anghinare se potriveste atat la pranz sau la cina, cat si ca o gustare dintre mese.
Ingrediente pentru aluat
250 g faina
40 ml ulei
100 ml apa
un praf sare
Ingrediente pentru umplutura
250 g branza tofu
un borcan inimi de anghinare
1/2 legatura patrunjel
sare
Mod de preparare:
- Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa 15 minute la rece.
- Intre timp, anghinarea se scurge de sucul in care a stat conservata, se trece sub un jet de apa si se lasa la scurs.
- Se amesteca bine cu branza tofu, se mixeaza, se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.
- Aluatul se intinde intr-o foaie cat mai subtire, se pune umplutura pe latura lunga, se ruleaza si se asaza in tava de copt unsa cu ulei. Se unge strudelul cu ulei si se lasa la cuptor 25 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews