Ai mai servit-o vreodata asa? Dar de preparat, ai preparat-o vreodata cu crema de ciocolata si alune in interior? Acum ai reteta perfecta pe care sa o urmezi.

Ingrediente

250 g crema + 5-6 linguri ciocolata tartinabila 6 linguri unt 2 oua 80 g zahar pudra 100 g faina 1/2 lingurita praf de copt

Ingrediente pentru servit

inghetata de vanilie
Mod de preparare:

 

  1. Topeste crema de ciocolata tartinabila (cele 250 g) la bain marie sau microunde, amestecand periodic. Combina ciocolata cu ouale, zaharul, untul topit, praful de copt si faina.
  2. Toarna compozitia intr-o tava mica sau medie, unsa cu unt. Pune lingurile de crema de ciocolata deasupra compozitiei si da tava la cuptor pentru 40 de minute, la 180 grade.
  3. Serveste negresa cu inghetata de vanilie deasupra unei portii.

Negresa cu portocale

Lasagna cu ciocolata alba

Spuma de lapte cu ciocolata