Prajitura cu ciocolata si fistic
50 minute
6 portii
Mediu
Ingredientele ce compun prajitura asta sunt delicioase si ca atare, iar intr-un singur preparat sunt cu atat mai bune!
Ingrediente
150 g ciocolata neagra
100 g unt
100 g zahar pudra
80 g faina
20 g pasta de fistic
50 g fistic maruntit
3 oua
20 ml lichior
20 g unt pentru tava
Ingrediente pentru servit
50 g fistic
Mod de preparare:
- Se pune ciocolata la topit la bain-marie, apoi se adauga untul si se amesteca cu telul.
- Se adauga apoi galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul, faina cernuta, lichiorul, pasta de fistic si fisticul maruntit nu foarte fin.
- Se amesteca si apoi se adauga albusurile batute spuma. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina tava de copt, se toarna aluatul si se lasa la cuptor 35 de minute.
- Se lasa sa se raceasca si se serveste cu fistic maruntit bine deasupra.
S-ar putea sa-ti placa si:
Torrone – Nuga cu fistic si migdale
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews