Briose aperitiv
Vrei sa prepari o gustare usoara, un aperitiv practic ce nu se face greu si se consuma rapid? Toata lumea iti va cere reteta asta de briose aperitiv, trimisa si testata de Andriana Deca.
Ingrediente
4 oua
4 linguri faina
o lingura ulei
1/2 pliculet praf de copt
sare
piper
200 g piept de pui
4 felii sunca
un ardei gras
50 g masline
50 g cascaval ras
verdeata, dupa gust
Mod de preparare:
- Se mixeaza ouale pana isi dubleaza volumul. Se adauga faina, sarea, piperul, uleiul si praful de copt. Se mixeaza compozitia bine si se incorporeaza ardeiul gras taiat solzisori, pieptul de pui si sunca taiate cubulete mici, maslinele fara samburi si cascavalul ras.
- Se pune compozitia in tava de briose si se coc la foc mic. Se poate servi cu patrunjel/marar tocat marunt, dupa preferinta.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews