O mâncare plină de legume, şi deci, de nutrienţi. Pastele cu vinete si rosii sunt o cina sau un pranz complet, pe care le obtii cu usurinta.

Ingrediente

700 g rosii in bulion o vanata o ceapa un catel usturoi o punga spaghete 2 linguri ulei sare piper frunze de busuioc proaspat
Mod de preparare:
  1. Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute sa se scurga de suc, apoi rondelele se sterg bine.
  2. Ceapa taiata marunt si usturoiul la fel se pun la calit, in ulei, intr-o tigaie incapatoare. Se adauga si vinetele si se lasa sa se rumeneasca. Se toarna cele 700 g de rosii in bulion si se lasa la fiert 30 de minute, eventual adaugand putina apa, daca sosul este mult prea gros. Se condimenteaza cu sare si piper.
  3. Spaghetele se fierb conform timpului mentionat pe pachet, se scurg si se pun in tigaia cu sos. Se amesteca, se lasa 2 minute impreuna sa se intrepatrunda gusturile si se aduc la masa ornate cu busuioc proaspat deasupra.