Bundash kenyer a la chef Michael Pascale
Aceasta reteta de bundash kenyer, cu alte cuvinte, friganele, este preferata a lui chef Michael Pascale, castigatorul show-ului Hell’s Kitchen.
Ingrediente
cateva felii paine (brioche)
un plic zahar vanilinat bourbon
200 ml lapte
25 g zahar
20 g unt
3 galbenusuri
Mod de preparare:
Mod de preparare:
1. Laptele cu untul, zaharul vanilinat si zaharul se amesteca si se dau intr-un clocot. Se adauga galbenusurile unul cate unul si se amesteca usor cu ajutorul unui tel apoi se mai lasa 3 minute la foc mic.
2. Se pun feliile de paine in compozitie, apoi se transfera vasul la cuptor pentru 15 minute.
3. Feliile de paine se pun una peste alta cu creme anglaise langa si se mai pot adauga cateva flori comestibile care se gasesc si in gradina voastra (de exemplu, flori de cires).
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews