Chiftelute de conopida
40 minute
4 portii
Usor
Vrei sa servesti o masa rapida si sanatoasa, cu putin efort? Prepara niste chiftelute de conopida. Astfel iei si o pauza de la carne, insa te si bucuri de un preparat cu gust.
Ingrediente
500 g conopida
1 ou
3 linguri pesmet
200 g cascaval
2 catei usturoi
oregano
sare
piper
Mod de preparare:
1. Fierbe conopida pentru 7-8 minute cu un praf de sare, pana cand o poti patrunde usor cu furculita.
2. Zdrobeste conopida cu ustensila pentru piure sau tai-o marunt de cutit, apoi combin-o cu oul, pesmetul, cascavalul ras, usturoiul maruntit fin si condimentele.
3. Cu palmele putin umezite formeaza chiftelutele de conopida cu branza. Da-le apoi la congelator pentru 15 minute.
4. Prajeste-le pentru 1-2 minute pe fiecare parte in ulei, la tigaie sau, pentru o masa mai sanatoasa, da-le la cuptor pe o tava tapetata cu foaie de copt pentru 10-15 minute la 180 de grade.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews