Briose cu ciuperci si bacon
50 minute
4 portii
Mediu
Le prepari repede si le servesti in orice situatie: fie un pranz pe repede inainte, fie o gustare intre mese, cateva briose cu ciuperci si bacon sigur te vor satura.
Ingrediente
1 lingura ulei de masline
100 g ciuperci
250 g bacon
150 g cascaval
300 g faina
1 lingurita praf de copt
un praf sare
75 g unt
250 ml lapte
2 oua
Mod de preparare:
- Incinge uleiul si frige ciupercile taiate feliute cu baconul cubulete. Intr-un bol combina faina, praful de copt si sarea.
- Separat bate ouale cu laptele si untul topit. Incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate.
- Adauga ciupercile si baconul fript, alaturi de cascavalul ras sau taiat cubulete. Omogenizeaza aluatul si toarna-l in forme de briose, umplandu-le 3/4 din inaltime.
- Coace briosele cu ciuperci si bacon pentru 30-35 minute si serveste-le dupa minim 10 minute.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews