Piept de pui acordeon cu spanac si ricotta
O combinatie de 3 ingrediente care merg de minune impreuna: piept de pui acordeon, umplut cu spanac si branza ricotta. Uite cat de usor e sa pregatesti o cina usoara si sanatoasa, in mai putin de o ora.
Ingrediente
1. Frige spanacul in 1-2 linguri de ulei, pana ce scade in volum considerabil.
2. Adauga ricotta si mai lasa compozitia la foc pentru alte 30-60 secunde, apoi lasa la racit.
3. In rastimp, spala si taie pieptul de pui in jumatati (ar trebui sa obtii 4 jumatati) si cresteaza-l adanc pe latime, la distanta de 1-2 cm. Indeasa compozitia de spanac si ricotta (poti folosi si crema de branza) in taieturile facute.
4. Potriveste pieptul de pui de sare si piper, presara cascaval ras deasupra, iar peste presara boia dulce.
5. Da pieptul de pui acordeon la cuptor pentru 30-35 de minute la 200 de grade, sau pana cand puiul e patruns in interior si rumen la exterior.
S-ar putea sa-ti placa si: