Budinca de portocale cu frisca
10 minute
8 portii
Usor
Ai pofta de un desert racoritor, aromat si mai ales RAPID? Uite cat de usor poti face o budinca de portocale incredibil de aspectuoasa, dar care nu necesita efort mai deloc!
Ingrediente
o cutie lapte condensat (400 g)
3 linguri gelatina
200 ml smantana pentru frisca
200 g mascarpone
600 ml suc de portocale
coaja unei portocale
Mod de preparare:
1. Dizolva cele 3 linguri de gelatina in sucul de portocale, la foc mic.
2. Bate frisca cu mascarpone si adauga laptele condensat.
3. Peste frisca adauga sucul de portocale cu gelatina si omogenizeaza amestecul.
4. Toarna compozitia direct in castronele de servit si da-le la frigider pentru minim 3-4 ore, sau pana cand se solidifica.
5. Serveste budinca de portocale ornata cu frisca, bucatele de ciocolata si/sau feliute de portocala.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews