Ai pofta de un desert racoritor, aromat si mai ales RAPID? Uite cat de usor poti face o budinca de portocale incredibil de aspectuoasa, dar care nu necesita efort mai deloc!

Ingrediente

o cutie lapte condensat (400 g) 3 linguri gelatina 200 ml smantana pentru frisca 200 g mascarpone 600 ml suc de portocale coaja unei portocale
Mod de preparare:

1. Dizolva cele 3 linguri de gelatina in sucul de portocale, la foc mic.

2. Bate frisca cu mascarpone si adauga laptele condensat.

3. Peste frisca adauga sucul de portocale cu gelatina si omogenizeaza amestecul.

4. Toarna compozitia direct in castronele de servit si da-le la frigider pentru minim 3-4 ore, sau pana cand se solidifica.

5. Serveste budinca de portocale ornata cu frisca, bucatele de ciocolata si/sau feliute de portocala.

budinca de vanilieBudica de ciocolata cu frisca in paharSpuma de caramel

 

din aceeasi categorie