Zilele de post nu trebuie să fie neapărat plictisitoare și mâncarea fără gust. Prepară aceste macaroane cu cartofi o dată și sigur vei repeta rețeta!

Ingrediente

250 g macaroane (fara ou) 500 g cartofi 2-3 cepe ulei 1 linguriţă boia de ardei dulce sare piper
Mod de preparare:

1. Fierbi cartofii taiati cuburi in apa cu sare si cand sunt gata ii scurgi de apa.

2. Ceapa o calesti in ulei, iar cand este gata adaugi boia de ardei si amesteci pe foc.

3. Fierbi macaroanele şi le adaugi peste ceapă. Apoi pui cartofii. Potriveşti de sare şi piper şi le serveşti calde.

Află mai multe despre postul Paștelui și rețete de post din cartea Rețete de post economice si usor de preparat, scrise de Sanda Marin. Află peste 200 de retete de post, culese din toate regiunile României și invataturi ale sfintilor, pentru perioada postului. Cumpără cartea de la chioșcurile de ziare începând de luni, 19 februarie 2018.