Oua umplute cu ton
Parca nu e sarbatoare fara un platou mare cu oua umplute, care mai de care mai apetisante, nu-i asa? Incearca si reteta de oua umplute cu ton, un deliciu pentru iubitorii de peste, ce sigur va fi apreciata de invitati!
Ingrediente
1. Fierbe ouale tare, cu sare din belsug, pentru circa 10 minute. Lasa-le apoi in apa rece si cojeste-le.
2. Taie ouale in jumatati si scoate galbenusul fiecaruia. Combina galbenusul scos cu maioneza si iaurtul, apoi adauga mustarul, pudra de usturoi si paprika.
3. Dupa ce ai omogenizat, incorporeaza si tonul maruntit, scurs cat mai bine de sos.
4. Adauga telina verde tocata marunt si ceapa verde, potriveste de sare si piper. Umple ouale cu aceasta compozitie obtinuta.
5. Serveste ouale umplute cu ton, presarate cu coaja de lamaie, pe un platou de aperitive, alaturi de alte preparate festive.