Eclere aperitiv umplute cu avocado
Ai mai incercat vreodata eclere cu avocado? Sunt un aperitiv nu doar delicios, cat si sanatos si plin de antioxidanti!
Ingrediente
1. Topeste untul complet in lapte si lasa-l sa fiarba 1-2 minute, apoi adauga toata faina odata.
2. Amesteca rapid pana la incorporare la foc mic, apoi continua pentru inca un minut, pentru a scoate tot aburul din aluatul de eclere.
3. Bate aluatul de eclere cu mixerul la viteza medie pentru 1-2 minute, apoi incorporeaza ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
4. Toarna aluatul de eclere intr-un pos si formeaza eclerele pe o tava tapetata cu foaie de copt.
5. Da eclerele la cuptor pentru 35-40 minute, sau pana cand se rumenesc uniform.
6. In rastimp, curata avocado copt de coaja si sambure si zdrobeste-l ca pentru Guacamole. Combina-l cu crema de branza, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
7. Taie eclerele racite pe jumatate si umple-le cu crema de avocado obtinuta. Da eclerele cu avocado la rece pentru cel putin o ora inainte de servire.
S-ar putea sa-ti placa si: