Te gandesti ce sa mai gatesti? In maxim 30 de minute pregatesti cea mai rapida cina, plina de legume, fara prea multa bataie de cap: ardei umpluti cu pizza!

Pe cat suna de ciudat, pe atat e de bun: poti umple ardeii si cu alte ingrediente decat cele clasice, obtinand o gustare delicioasa numaidecat!

Ingrediente

4 buc ardei gras 3 carnati afumati 1 ceapa galbena 150 g masline fara samburi 4 palarii ciuperci 1 lingura oregano 1 lingura busuioc 2 linguri porumb 200 g mozzarella 100 ml sos de rosii 50 ml apa sare piper
Mod de preparare:

1. Taie ardeii in jumatate pe lungime. Scoate semintele fiecarei jumatate din ardei, insa nu le taia si cotoarele.
2. Separat, combina ceapa tocata cu carnatii taiati feliute, maslinele fara samburi maruntite, porumbul, ciupercile tocate, verdeturile si mozzarella rasa.
3. Peste toppingurile de pizza, adauga 2 linguri din sosul de rosii apoi amesteca.
4. Umple jumatatile de ardei cu compozitia obtinuta si asaza ardeii intr-o tava de cuptor. In aceeasi tava raspandeste sosul de rosii combinat cu apa, potrivite de sare si piper.
5. Da ardeii la cuptor pentru 30-35 de minute, la 180 de grade, sau pana cand ardeii umpluti cu pizza s-au rumenit uniform. Serveste ardeii umpluti serviti proaspeti.