Mini cheesecake
20 minute
4 portii
Usor
Se fac in numai 20 de minute, sunt micute, delicioase si cremoase. Sunt mini cheesecake, desertul perfect in miniatura.
Ingrediente pentru blat
150 g biscuiti sfaramiciosi
60 g unt
Ingrediente pentru umplutura
350 g crema de branza
100 g branza de vaci
100 g zahar pudra
2 lamai
3 foi gelatina
200 g fructe de padure
Mod de preparare:
- Se pune untul la topit, iar biscuitii se maruntesc. Apoi, untul si biscuitii se amesteca.
- In tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt se asaza 6 cercuri de metal cu diametru mic. Se repartizeaza amestecul de biscuiti si se indeasa bine cu ajutorul unui pahar. Se da tava la frigider.
- Intre timp, se inmoaie gelatina in apa rece. Lamaile se preseaza pentru a obtine sucul care se pune pe foc. Se tine doar cat sa se incalzeasca, se trage de pe foc si se adauga gelatina scursa de apa.
- Se mixeaza cele doua tipuri de branza, se adauga sucul de lamaie cu gelatina, zaharul, se amesteca bine si se repartizeaza in cele 6 cercuri. Se niveleaza si se lasa la rece, pana la servire. Se decoreaza cu fructe de padure.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews