Viorel Bogateanu, lider si solist al tarafului cu același nume, va fi prezent incepand cu data de 01 iunie, 2022, in fiecare seara, pana pe 30 septembrie, 2022, la Hotel Pasha 4* (Eforie Nord) .

Pasha 4* este un hotel de lux, nou, situat chiar pe malul marii, punand la dispozitia turistilor camere spatioase, cu mobilier de calitate, servicii de masa excelente si o atmosfera de vis (www.hotelpasha.ro).

Seara de seara, buna dispoziție va fi amplificată de Taraful Viorel Bogateanu (www.viorelbogateanu.com), un band deja foarte cunoscut in Romania, atat pentru atmosfera de petrecere pe care o creează la toate evenimentele la care participa, cat si pentru imaginea impecabilă a solistului si a instrumentistilor. De altfel, Taraful Bogateanu este taraful cel mai solicitat de vedetele din Romania, pentru petreceri private. Si singurul taraf din Romania care oferă gratuit o luna de miere la Paris, tuturor mirilor care-I contractează pentru nunta.

Așadar, Hotel Pasha 4* va asteapta la mare, intr-un spatiu de poveste, cu tarife imbatabile. Iar serile petrecute alături de Taraful Viorel Bogateanu, vor fi de neuitat. In curand, va avea loc evenimentul care va marca deschiderea sezonului de vară la Hotel Pasha 4*, un eveniment la care vor participa vedete din țara si nu numai.

Informatii si rezervari: VIP Business Voyage ( www.vipvoyage.ro ), [email protected], agentia de turism partenera a Hotelului Pasha 4*, din Eforie Nord.