Desert la pahar cu ciocolata si fragi
20 minute
4 portii
Usor
Daca vrei un desert rafinat si usor de facut, incearca o reteta cu ciocolata si fragi, servite la pahar. Se face rapid si este delicios!
Ingrediente:
250 g mascarpone
150 g ciocolata alba
30 g zahar
3 oua
4 piscoturi
150 g zmeura
Ingrediente pentru sirop:
50 g zahar
20 ml apa
Mod de preparare:
1. Ciocolata se topeste la bain-marie si, intre timp, galbenusurile se bat cu zaharul pana ce se obtine o compozitie de culoare alba in care se adauga mascarpone si ciocolata topita si se amesteca. Se bat albusurile spuma si se adauga cu delicatete.
2. Pentru sirop, se fierb doua minute ingredientele, apoi se trec piscoturile prin acesta si se repartizeaza la baza, in formele de servit.
3. Se pune crema cu mascarpone, zmeura si iar crema. Se servesc cu fructe proaspete.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews